home | registreren | inloggen | hoe bestellen & algemene info | bedrukking | contact
 

Gadgets

Wonen

Kantoor

Multitool

Textiel

Electronica

Beauty & Wellness

Entertainment

Travel

Metal Design

Geschenkverpakkingen


Shoppen in Stijl

Algemene Voorwaarden
Betalingsinfo
Verzendingsinfo
Afhaalinfo
Garanties
Privacy Policy
Linkpartners
Disclaimer 

Betalingsinfo

Via de eenvoudige “bestellen”-knop kan je je bestelling(en) plaatsen. Na het winkelen ga je naar je winkelmandje. Het systeem zal vragen naar je login en paswoord. Indien je voor de eerste maal iets bestelt, dien je een account aan te maken die je gegevens registreert. Zo hoef je de volgende keer niet opnieuw je adres, woonplaats, naam, ... door te geven als je een bestelling plaatst.

Na deze procedure heb je de keuze om via een veilig systeem de betaling uit te voeren via : bankoverschijving, paypal of met je kredietkaart.

Indien je kiest om te betalen via PayPal of Kredietkaart, word je doorverwezen naar de PayPal Gateway Website, die de transactie verder zal afhandelen. On line betalen op deze manier is uiterst veilig: alle gegevens worden versleuteld en wij krijgen de gegevens van je kredietkaart op geen enkel moment te zien, aangezien er een rechtstreekse verbinding wordt gemaakt tussen jou en je bank.

Er kan echter ook via gewone overschrijving betaald worden.

Na je bestelling wordt er automatisch een bevestigingsemail verzonden naar jouw email adres met een overzicht van de bestelde producten, het totale bedrag en jouw coördinaten waar het pakje moet geleverd worden.

Je kan je on line betaling verrichten met volgende kredietkaarten : VISA of Mastercard en via PayPal.

Het on line betalingssyteem bestaat uit het Secure Sockets Layer (SSL) PayPal betalingssysteem. PayPal is een e-bay onderneming. On line betalen op deze manier is uiterst veilig : alle gegevens worden versleuteld en wij krijgen de gegevens van je kredietkaart op geen enkel moment te zien, aangezien er een rechtstreekse verbinding wordt gemaakt tussen jou en je bank.

Er kan ook via overschrijving betaald worden op volgend KBC BANK rekeningnummer: 737-0225974-07 met vermelding van het bestelnummer welke je steeds kan terugvinden op de naar jou verstuurde e-mail bij bestelling.

De goederen moeten contant worden betaald bij afhaling of levering. Uitzonderlijk en in gemeenschappelijk overleg kan er een betalingstermijn worden overeengekomen.

Bij nieuwe bedrijven, verenigingen, vzw’s, organisaties enz… kan een vooruitbetaling worden gevraagd. De geleverde goederen blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling van de gefactureerde waarde is voldaan.