home | registreren | inloggen | hoe bestellen & algemene info | bedrukking | contact
 

Gadgets

Wonen

Kantoor

Multitool

Textiel

Electronica

Beauty & Wellness

Entertainment

Travel

Metal Design

Geschenkverpakkingen


Shoppen in Stijl

Algemene Voorwaarden
Betalingsinfo
Verzendingsinfo
Afhaalinfo
Garanties
Privacy Policy
Linkpartners
Disclaimer 

1. BESTELPROCEDURE / HOE BESTELLEN

Online Bestellen

Via de eenvoudige “bestellen”-knop kan je je bestelling(en) plaatsen. Na het winkelen ga je naar je winkelmandje. Het systeem zal vragen naar je login en paswoord. Indien je voor de eerste maal iets bestelt, dien je een account aan te maken die je gegevens registreert. Zo hoef je de volgende keer niet opnieuw je adres, woonplaats, naam, ... door te geven als je een bestelling plaatst.

Na deze procedure heb je de keuze om via een veilig systeem de betaling uit te voeren via : bankoverschijving, paypal of met je kredietkaart.

Na je bestelling wordt er automatisch een bevestigingsemail verzonden naar jouw email adres met een overzicht van de bestelde producten, het totale bedrag en jouw coördinaten waar het pakje moet geleverd worden.

Niet-Online Bestellen

U kunt uw bestelling ook via e-mail info@origineel-geschenk.be aanvragen.

2. BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Je kan je on line betaling verrichten met volgende kredietkaarten : VISA of Mastercard en via PayPal.

Het on line betalingssyteem bestaat uit het Secure Sockets Layer (SSL) PayPal betalingssysteem. PayPal is een e-bay onderneming. On line betalen op deze manier is uiterst veilig : alle gegevens worden versleuteld en wij krijgen de gegevens van je kredietkaart op geen enkel moment te zien, aangezien er een rechtstreekse verbinding wordt gemaakt tussen jou en je bank.

Indien je kiest om te betalen via PayPal of Kredietkaart, word je doorverwezen naar de PayPal Gateway Website, die de transactie verder zal afhandelen. On line betalen op deze manier is uiterst veilig: alle gegevens worden versleuteld en wij krijgen de gegevens van je kredietkaart op geen enkel moment te zien, aangezien er een rechtstreekse verbinding wordt gemaakt tussen jou en je bank. 

Er kan ook via overschrijving betaald worden op volgend KBC BANK rekeningnummer: 737-0225974-07 met vermelding van het bestelnummer welke je steeds kan terugvinden op de naar jou verstuurde e-mail bij bestelling.

3. LEVERINGSINFO

De leveringen van onze producten gebeuren met een snelle en efficiënte koerierdienst.
Voor de verzending vragen wij volgende verzendkost :

Bedrag

België

0 € - 1000 €

€ 20

 > 1000 €€ 0

Afhaling na afspraak is ook mogelijk. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Hiervoor neemt  Origineel-Geschenk.be contact met jou op.

4. DIVERSEN

De meeste artikelen zijn snel leverbaar uit voorraad. De webwinkel is echter niet gekoppeld aan een voorraadsysteem, dus het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk is uitverkocht of door de fabrikant niet meer wordt aangemaakt. In voorkomend geval nemen we contact met u op en in vele gevallen vinden wij in overleg een alternatief voor het artikel dat u zoekt.

BEBAT

Voor leveringen binnen België moeten wij een wettelijke verwijderingsbijdrage op batterijen aanrekenen van 0,1239 EUR per geleverde batterij. Dit bedrag storten wij door aan vzw BEBAT. Het  wordt op de factuur aan u doorgerekend. Voor meer informatie, raadpleeg www.bebat.be

RECUPEL

Voor leveringen binnen België moeten wij een wettelijke recyclagebijdrage heffen op elektronische toestellen. Dit bedrag storten wij door aan RECUPEL. Het wordt afzonderlijk op de factuur aan u doorgerekend.

Deze bijdragen zijn wettelijk verplicht, bij niet-nakoming van deze wetgevingen zijn zowel wij, de leverancier als u, de klant, verantwoordelijk. Er werden reeds zware boetes uitgesproken wegens het niet nakomen van deze wettelijke verplichtingen. Voor meer informatie, raadpleeg de website www.recupel.be.

Deze bijdragen staan niet naast de artikelen in de webwinkel vermeld omdat wij mogelijkerwijze internationaal leveren en deze verplichte bijdrage alleen binnen België moeten aanrekenen. Klanten buiten België moeten deze aangifte zelf doen.